وی ادامه داد: استعدادهای زیادی از
هنرمندان جوان در استانها وجود دارد که شاید تاکنون فرصتی برای بروز و ظهور
نداشتند و این جشنواره بستر مناسبی برای هماوردی این تولیدات در کنار آثار تولیدی
از سایر استانهاست.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین، اظهار کرد: تضارب آراء و اندیشه هنرمندان و برنامهسازان در فضایی صمیمی و با نشاط از دیگر فوائد برگزاری جشنواره تولیدات استانی است؛ که خود در شناسایی و شکوفایی استعدادهای نهفته هنرمندان عرصه تولیدات رسانهای بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: نمایش آثار برگزیده در این جشنواره و نقد و بررسی آنها از دیدگاه اساتید صاحبنظر و کارشناسان خبره، کارگاهی بهوسعت ایران را در منظر نگاه برنامهسازان قرار میدهد تا بیاموزند و کسب تجربه کنند و بهسان بذری در دل خاک مستعد و حاصلخیز، در بهاری دلانگیز و طربناک، جلوههایی بینظیر از شکوه و عظمت و زیبایی خلق کنند.
معصومیفر، در مورد میزان تاثیر جشنواره در انگیزهسازی برای برنامهسازان شبکههای استانی، گفت: همه انسانها علاقهمندند در ازای تلاشی که میکنند موردتوجه قرار گیرند. در این میان طبع لطیف هنرمندان و برنامهسازان رسانه که با ذوق و قریحه و لطافت اندیشه و خیال سروکار دارند، بیش از دیگران تحت تاثیر این توجه است.
وی اظهار کرد: جشنواره تولیدات استانی با مقایسه و ارزشگذاری عادلانه، آثار تولیدی استانها را داوری و بهترین آثار را انتخاب و معرفی میکند. این فرآیند چنانچه مبتنی بر قواعد علمی و اصول منطقی و مورد پذیرش عموم بهویژه ذینفعان (برنامهسازان) انجام گیرد و از اعمال روشهای غیراصولی و سلایق شخصی بهدور باشد، قطعا بهترین پاسخ به تامین این نیاز یعنی دیدهشدن و مورد توجه قرار گرفتن و موثرترین محرک انگیزههای درونی برنامهسازان برای بهکارگیری توان و ظرفیتهای هنری و فکری برای خلق آثار بدیع و جذاب خواهد بود.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین تصریح کرد: بدیهی است مسئولیت سیاستگذاران، برنامهریزان و داوران جشنواره در انجام صحیح این فرآیند بسیار خطیر و حساس است، بهگونهای که کمترین اعمال سلیقه شخصی و انحراف از اصول و مبانی منطقی در نحوه ارزشگذاری، انتخاب، مقایسه و داوری آثار میتواند به پدیده ضدانگیزشی مبدل شود و خدای ناخواسته حس بیاعتمادی و بیتفاوتی را در میان برنامهسازان مراکز دامن بزند. البته با حسنتدبیر و درایتی که از معاون محترم امور استانها و مدیران دستاندرکار برگزاری جشنواره سراغ دارم، یقینا با اعمال سیاستهای اصولی و نظارت مستمر بر فرآیند انتخاب و داوری آثار، شاهد این پدیده نخواهیم بود.
وی در رابطه با لزوم برگزاری جشنواره تولیدات استانی، ضمن بیان اینکه جشنوارهها با هدفگذاری خاصی طراحی و اجرا میشوند، گفت: ضرورت برگزاری جشنواره را اهداف آن تعیین میکند. جشنواره تولیدات استانی که ازجمله قدیمیترین و بزرگترین جشنوارههای فرهنگی و هنری محسوب میشود، با هدف ارتقای کیفی تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استانی در بستر ایجاد رقابت و تقویت انگیزه برنامهسازان و همچنین شناسایی و حمایت از استعدادهای هنری استانها شکل گرفته و طی سالهای متمادی با فرازوفرودها و افتوخیزهایی نیز همراه بوده است.
معصومیفر تصریح کرد: امروزه با تحولات شگرفی که در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات رخ داده است و منجر به بروز و ظهور رسانههای متکثر و متعامل رقیب شده است، بیش از هر زمان دیگری به برگزاری جشنوارههایی از این دست برای جذب مخاطب و افزایش ضریب نفوذ رسانههای استانی در رقابت با رسانههای نوپدید نیازمندیم، اما بهنظر میرسد در هدفگذاری و جهتگیری کلی جشنواره متناسب با شرایط و تحولات رقابتی روز، نیازمند تامل، بازنگری و باز طراحی هستیم.